Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 20214123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió de la qualitat i de la seguretat alimentària. Anàlisi d'aliments. Traçabilitat. Coneix diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments. Descriu com és la microbiota normal dels aliments. Coneix i aplica les tècniques de conservació dels aliments. Coneix les tècniques d'estudi dels microorganismes. Coneix les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes. Coneix i determina quins tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments. Coneix les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments. Coneix quina estructura i mecanisme d'acció tenen les toxines microbianes. Coneix i fa servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpia de la microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. | |
A1.2 |
Aprèn a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins a la interpretació dels resultats. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1.1 |
Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... Redacta documents amb el format, contingut, estructura, correcció lingüística, registre adequats i il·lustra conceptes utilitzant correctament les convencions: formats, títols, peus, llegendes,... | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |