Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20675201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes, a l'aula o fóra d'ella, de forma individual o en grup. | 30% | |
Supòsits pràctics/ estudi de casos | Discussió i resolució d'un problema obert sujecte a restriccions però amb múltiples solucions. | 70% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||