Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica |
Nielsen, S. Suzanne, Food analysis ; edited by S. Suzanne Nielsen, 3rd ed., New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Nielsen, S. Suzanne, Food analysis laboratory manual, , New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher Pomeranz, Food analysis theory and practice, 3rd ed., New York [etc.] Chapman & Hall cop. H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle, Food Chemistry, 3rd. revised ed, Berlin [etc.] : Springer, 2004 Badui Dergal, Salvador, Química de los alimentos, 3a ed., México, D.F. [etc.] : Prentice Hall : Addison Wesl Fennema, Owen R., Química de los alimentos, 2ª ed., Zaragoza : Acribia, 2000 Coultate, Food the chemistry of its components, 3rd ed., London Royal Society of Chemistry Leo M.L. Nolle, Handbook of food analy sis Volume 1. Physical characterization and nutrient analysis; Volume 2. Residues and other food component analysis; Volume 3. Methods and instruments in applied food analysis, , New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 2004 Conté: Vol. 1 Agricultural chemical, contaminants, drugs ; Vol. 2 Food composition, additives, natur, Official methods of analysis of AOAC International, , Editors diferents a cada volum , Análisis de alimentos : métodos oficiales y recomendados por el Centro de Investigación y Control de la Calidad, , Madrid : Ministerio de Sanidad y Consumo. Servicio S. Suzanne Nielsen , Food analysis , edited by Nielsen, S. Suzanne , New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher |
|
|
Complementària | |