Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS | Codi | 19204225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Participació i actitud durant les pràctiques | 10 | |||||
Treballs |
|
Elaboració de l'informe de pràctiques per grup, que contingui la descripció i discussió dels resultats obtinguts. | 25 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació i debat davant la classe dels resultats obtinguts durant les pràctiques. | 25 | |||||
Proves mixtes |
|
Examen dels conceptes i continguts tractats durant les pràctiques. | 40 | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació dels continguts requerirà una nota mínima d'un 4 en cada metodologia utilitzada per aprovar. |