Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 19204228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A9 | Conèixer en profunditat els microorganismes, tant procariotes com eucariotes, i els virus, així com la diversitat de metabolismes present en els procariotes, i les seves possibilitats d'aprofitament biotecnològic | |
A15 | Conèixer la diversitat de processos i productes biotecnològics existents, així com els recents avenços biotecnològics, i saber explicar-los i comunicar-los a auditoris diversos | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |