2013_14
2013_14
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
Enologia (2010)
Assignatures
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
Codi
19605201
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
juanjose.rodriguez@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
RODRÍGUEZ BENCOMO, JUAN JOSÉ
Web
http://www.etseq.urv.es/personal/flopez/flopez.html
Descripció general i informació rellevant
Introducció a la recerca enològica relacionada amb l’aplicació de la tecnologia als processos d’elaboració del vi.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent