Enologia (2010) |
Assignatures |
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE | Codi | 19605225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. La clarificació del vi. Estabilització del vi en front de precipitacions coloïdals. 2. Estabilització del vi en front de precipitacions de sals de ferro i coure. 3. Estabilització del vi mitjançant el fred. 4. Filtració del vi. 5. Els taps de suro. 6. L’embotellat del vi. |