2013_14
2013_14
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Enologia (2010)
Assignatures
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS
DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS
Codi
19605227
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els diferents subproductes que es poden elaborar a partir del procés de producció dels vins
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent