Enologia (2010) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS | Codi | 19605227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminaris | Resolució de problemes, discussió d'articles divulgatius o cientifics i treballs relacionats amb els continguts explicats a les sessions magistrals |
Fòrums de discussió | Debats sobre els temes tractats a les classes presencials a través del fòrum de discussió de moodle |
Atenció personalitzada | L'alumne podrà contactar amb els professors per correu electrònic o personalment amb cita prèvia |