Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 13675234 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
AC1 AC2 AC3 AC4 AC5 AC7 AP5 AP6 AP7 AP8 |
BC2 |
||
Legislació nacional, europea i extracomunitària d'aliments. | |||
Aplicació dels conceptes legals en el disseny d'un producte alimentari (innovació, selecció d'ingredients, etiquetatge, publicitat, seguretat, qualitat, requisits dins del mercat intracomunitari, requisits per l'exportació, etc). | |||
Seguretat alimentària: cadena alimentària, anàlisi de riscos i punts de control crític (APPCCs), traçabilitat. | |||
Qualitat alimentària: normes, certificació i acreditació d'aliments, guies de qualitat d'aliments. | |||
Bibliografía, referències i recursos on-line per obtenir informació. | |||
Saber a on buscar tota la informació actualitzada referent a la legislació alimentària i saber-la aplicar a casos pràctics. |