2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
AC1
AC2
AC3
AC4
AC5
AC7
AP5
AP6
AP7
AP8
BC2
Legislació nacional, europea i extracomunitària d'aliments.
Aplicació dels conceptes legals en el disseny d'un producte alimentari (innovació, selecció d'ingredients, etiquetatge, publicitat, seguretat, qualitat, requisits dins del mercat intracomunitari, requisits per l'exportació, etc).
Seguretat alimentària: cadena alimentària, anàlisi de riscos i punts de control crític (APPCCs), traçabilitat.
Qualitat alimentària: normes, certificació i acreditació d'aliments, guies de qualitat d'aliments.
Bibliografía, referències i recursos on-line per obtenir informació.
Saber a on buscar tota la informació actualitzada referent a la legislació alimentària i saber-la aplicar a casos pràctics.