Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Estruch R, Ros E, Salas- Salvadó J, Covas MI, Corella D, Arós F, Gómez-Gracia E, Ruiz-Gutiérrez V, F, Primary prevention of cardiovascular disease with a Mediterranean diet, PREDIMED Study Investigators. N Engl J Med. 2013 Apr 4;368(14):1279- 90. doi: 10.1056/NEJMoa1200303, Epub 2013 Feb 25 |
Complementària | |