Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | MICOLOGIA VITÍCOLA | Codi | 19214208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Controlar el sistema productiu de la matèria primera integrant els coneixements d’edafologia, climatologia i viticultura. | |
A5 | Participar en la programació i disseny de noves plantacions o modificacions de les existents així com d'instal•lacions vitivinícoles. | |
A8 | Ser capaç de realitzar la transformació d'aquest raïm en vi en funció del tipus de producte buscat, dels imperatius reglamentaris i d'higiene. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1 | Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. | |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |