2014_15
2014_15
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Alumnes Màsters Interuniversitaris
Begudes Fermentades (2014)
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Begudes Fermentades (2014)
Assignatures
Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625105
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA
1Q
Obligatòria
3
19625101
BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625104
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES
1Q
Obligatòria
3
19625103
QUIMIOMETRIA APLICADA A VINS I ALIMENTS
1Q
Obligatòria
3
19625102
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
1Q
Obligatòria
3
19625401
PRÀCTIQUES EXTERNES
2Q
Pràctiques Externes obligatòria
9
19625301
TREBALL FI DE MÀSTER
AN conv. única
Treball fi de màster
15
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625202
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
1Q
Optativa
3
19625204
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
1Q
Optativa
3
19625206
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
1Q
Optativa
3
19625216
EL SECTOR CERVESER
1Q
Optativa
3
19625203
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
1Q
Optativa
3
19625205
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
1Q
Optativa
3
19625207
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
1Q
Optativa
3
19625220
ANÀLISI SENSORIAL I EVOLUCIÓ DEL PRODUCTE
2Q
Optativa
3
19625213
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
2Q
Optativa
3
19625201
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
2Q
Optativa
3
19625221
GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING
2Q
Optativa
3
19625208
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
2Q
Optativa
3
19625217
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
2Q
Optativa
3
19625219
MICROBIOLOGIA I GESTIÓ D'INÒCULS EN LA INDÚSTRIA CERVESERA
2Q
Optativa
3
19625214
REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM
2Q
Optativa
3
19625218
TECNOLOGIA CERVESERA
AN
Optativa
6
Complements formació
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19214102
QUÍMICA ENOLÒGICA
1Q
Obligatòria
6
19214107
VITICULTURA
1Q
Obligatòria
6
19214127
CULTURA VITIVINÍCOLA
2Q
Obligatòria
5
19214113
ENOLOGIA GENERAL I
2Q
Obligatòria
6
19214111
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
2Q
Obligatòria
9
19214114
ANÀLISI SENSORIAL I
AN
Obligatòria
6