Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Codi | 19625201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Participació general | 10 | |||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Participació durant les classes presencials | 10 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
Elaboració d'un pòster | 30 | |||||
Proves orals |
|
Redacció d'un article i presentació oral | 50 | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. |