Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
AC1 AC3 AC5 AC6 AC7 AR1 AR2 AR3 AR4 |
BC2 |
||
Adquirir els coneixements necessaris sobre les evidències científiques actuals que avalen els efectes beneficiosos d’un Patró d’Alimentació Mediterrània saludable | |||
Adquisició de coneixements sobre les funcions dels nutrients típics de la Dieta Mediterrània amb les seves propietats funcionals. | |||
Ubicar els principals conceptes de Dieta Mediterrània i la importancia en un contexte d’alimentació equilibrada. | |||
Promoure l’anàlisi crítica per interpretar la publicitat relacionada amb la Dieta Mediterrània i els seus efectes beneficiosos sobre la salud. | |||
Utilització de les diferents eines per buscar fonts d’informació (bases de dades, revistes electròniques catàlegs de biblioteques, etc.) | |||
Demostrar que se és concient de que el coneixement i l’experiència és limitada i saber on buscar consell i orientació. | |||
Capacitar a l’estudiant per interpretar i aplicar una metodología bàsica científica relacionada amb l’assignatura | |||
Actitud positiva i constructiva de tolerància i respecte a les idees alienes | |||
Capacitat per discutir, convencer, preguntar, moderar i arribar a un concens. | |||
Aplicar la capacitat de lideratge per crear un bon entorn de treball. | |||
Estímul del desenvolupament d’habilitats i d’actituds front als problemas i decisions del futur professional |