2015_16
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
AC1
AC3
AC5
AC6
AC7
AR1
AR2
AR3
AR4
BC2
Adquirir els coneixements necessaris sobre les evidències científiques actuals que avalen els efectes beneficiosos d’un Patró d’Alimentació Mediterrània saludable
Adquisició de coneixements sobre les funcions dels nutrients típics de la Dieta Mediterrània amb les seves propietats funcionals.
Ubicar els principals conceptes de Dieta Mediterrània i la importancia en un contexte d’alimentació equilibrada.
Promoure l’anàlisi crítica per interpretar la publicitat relacionada amb la Dieta Mediterrània i els seus efectes beneficiosos sobre la salud.
Utilització de les diferents eines per buscar fonts d’informació (bases de dades, revistes electròniques catàlegs de biblioteques, etc.)
Demostrar que se és concient de que el coneixement i l’experiència és limitada i saber on buscar consell i orientació.
Capacitar a l’estudiant per interpretar i aplicar una metodología bàsica científica relacionada amb l’assignatura
Actitud positiva i constructiva de tolerància i respecte a les idees alienes
Capacitat per discutir, convencer, preguntar, moderar i arribar a un concens.
Aplicar la capacitat de lideratge per crear un bon entorn de treball.
Estímul del desenvolupament d’habilitats i d’actituds front als problemas i decisions del futur professional