Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
ALIMENTOS FUNCIONALES |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | ALIMENTOS FUNCIONALES | Código | 13675208 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | *Material del curs disponible al Moodle a partir de l’1 de febrer fins 30 maig |
Trabajos | Tots els alumnes elaboren individualment un treball dins el tema 3 que s’ha de lliurar per escrit i s’avalua. El treball ha de consistir en un informe crític sobre un aliment funcional que es trobi actualment al mercat. Es pot seleccionar més d’un aliment però només un factor de risc d’una patologia concreta. Longitud màxima 10 pàgines. Termini 30 d’abril. |
Presentaciones/exposiciones | Presentació oral per grups (vidoconferència), que s’avalua. La presentació ha de consistir en presentar i discutir una opinió científica d’una al·legació relativa als articles 13 o 14 i aprovada per l’EFSA. S’ha de fer per parelles d’estudiants. |
Sesión magistral | Exposició del contingut de l’assignatura. |
Atención personalizada | Resolució individualitzada de dubtes i orientació |