Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO | Código | 13675211 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sesión magistral | Exposició del contingut de l’assignatura |
Seminarios | Exposició oral per part dels alumnes d‘un tema concret o d‘un treball (prèvia presentació escrita). |
Resolución de problemas/ejercicios en el aula ordinaria | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d‘un àmbit de coneixement en un context determinat. Simulacions a través dels diferents laboratoris. |
Presentaciones/exposiciones | Activitat on dos o més grups defensen unes postures contràries sobre un tema determinat. |
Atención personalizada |