Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
EMPRESA ALIMENTARIA Y MARKETING |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | EMPRESA ALIMENTARIA Y MARKETING | Código | 13675239 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sesión magistral | Exposició del contingut de l’assignatura |
Seminarios | Exposició oral o escrita per part dels alumnes d‘un tema concret o d‘un treball. |
Trabajos | Treball en profunditat d‘un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb el que fer professional. |
Atención personalizada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |