Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
A l'aula: - Resolució d'un problema vitícola concret i estudi d’alternatives. - Discussió fòrum. - Valoració del criteri en l’anàlisi dels problemes i del treball en equip sobre temes de plantació. |
30 | ||||
Treballs |
|
Treball pràctic sobre una plantació de vinya, individual | 30 | ||||
Proves mixtes | Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics | 40 | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Qualsevol activitat ha d'obtenir una qualificació de 4 per a ser avaluada. En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial o activitat a recuperar ha de superar la nota de 5. Es prohibeix l'ús de mòbils i altres eines TIC durant la realització de les proves teòriques. ${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. ${1}i |