DADES IDENTIFICATIVES
2015_16
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL II
Codi
19214116
Ensenyament
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Tercer
AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica
jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat laura.medina@urv.cat olga.pascual@urv.cat maria.navarro@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS MEDINA TRUJILLO, LAURA PASCUAL GARCIA, OLGA NAVARRO FERNÁNDEZ, MARÍA
Web
http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent