Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Codi | 19625201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
La formació científica | Realització de tesis doctorals Formulació d'hipòtesi. Desenvolupament de tesis |
Recerca científica | Projecte de recerca: Antecedents i fonts d'informació Fons, ajudes i contractes |
Tècniques de presentació i comunicació | Elaboració de pòsters Elaboració de presentacions |
Inserció professional | Ètica professional. Com buscar feina Autoocupació i emprenedoria Elaboració del CV Entrevista de treball. Role-Play Noves competències, noves professions Creativitat |