Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19625210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura i fomentar la participació dels estudiants. |
Pràctiques de camp/sortides | Visites a el.laboradors d'escumosos. |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Planificació de cellers per l'elaboració d'escumosos. |
Atenció personalitzada |