Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
Resultats d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN conv. única |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. Ser capaç de redactar i dicutir en forma d'article científic o tècnic els resultats de la pròpia investigació | |
A2 |
Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dintre del camp de l'enologia o biotecnologia Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. | |
A3 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. | |
A4 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. | |
A5 |
Ser capaç de redactar i dicutir en forma d'article científic o tècnic els resultats de la pròpia investigació Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional | |
A6 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. | |
A7 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dintre del camp de l'enologia o biotecnologia Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A8 |
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar. Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. | |
A9 |
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. Ser capaç de redactar i discutir en forma d'article científic o tècnic els resultats de la pròpia investigació Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dintre del camp de l'enologia o biotecnologia Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Elabora una estratègia per a resoldre el problema Entén el problema i és capaç de desglossar-lo en parts manipulables | |
B3 |
Analitza una situació donada i identifica aspectes que cal millorar Proposa noves idees, oportunitats o solucions a problemes i/o processos coneguts | |
B6 |
Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1 |
Comprèn informació i articles de caràcter rutinari | |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu... | |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric |