Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO |
Evaluación |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO | Código | 13675211 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | Peso | ||
Resolución de problemas/ejercicios en el aula ordinaria | Resolució del problema | 30% | |
Presentaciones/exposiciones | Resolució d’un cas pràctic: presentació escrita i defensa oral | 40% | |
Pruebas objetivas de preguntas cortas | Tipus test i preguntes curtes, per avaluar els continguts teòrics. | 30% | |
Otros comentarios y segunda convocatoria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |