Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19204212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A10 |
Conèixer els diferents tipus d'aliments i la seva composició Coneixer l'estructura i funcionalitat de les molècules components dels aliments Comprendre la seguretat alimentària i prendre consciència de la seva importància | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |