2015_16
2015_16
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Alumnes Màsters Interuniversitaris
Begudes Fermentades (2014)
Assignatures
ENOLOGIA GENERAL I
DADES IDENTIFICATIVES
2015_16
Assignatura (*)
ENOLOGIA GENERAL I
Codi
19214113
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r i 2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
6
Obligatòria
Segon
1Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica
fernando.zamora@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Web
Descripció general i informació rellevant
Desenvolupar els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’elaboració i l’anàlisi sensorial del vi.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent