Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
QUÍMICA II |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | QUÍMICA II | Codi | 19224009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Aplicar coneixements bàsics de matemàtiques, física, química i biologia a l'enologia | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
B6 | Comunicar informació, idees, problemes i solucions de manera clara i efectiva en públic o en àmbits tècnics concrets. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. | |
C6 | Definir i desenvolupar el projecte acadèmic i professional. |