Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL I | Codi | 19224107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Activitats Introductòries |
|
Anivellament | 5% | ||||
Sessió Magistral |
|
presencialitat | 10% | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
presencialitat | 10% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Examen fi curs | 37% | ||||
Proves pràctiques |
|
Examen identificació descriptors | 38% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació de la segona convocatòria serà consistirà en un doble examen de part teòrica i pràctica, a realitzar en el mateix dia. |