Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL I |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL I | Codi | 19224107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Sancho, Josep, Introducción al análisis de los alimentos, Universitat Barcelona, 1999 E. Peynaud. , El Gusto del Vino. , Mundi Prensa, 1987 Ronald S. Jackson, Análisis sensorial de vinos : manual para profesionales, Acribia, 2006 |
Complementària | |