Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Codi | 19625201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Comunicar i presentar resultats d'investigació Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral. | |
A9 |
Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral. Comunicar resultats científics en anglès. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B6 |
El llenguatge no verbal es apropiat al discurs verbal Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... Fa presentacions interessants i convincents Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1 |
Explica i justifica breument les seves opinions i projectes |