Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
POLIFENOLS I NUTRICIÓ |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | POLIFENOLS I NUTRICIÓ | Codi | 13675213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Alan Crozier, Indu B. Jaganath and Michael N. Clifford, Dietary phenolics: chemistry, bioavailability and effects on health, , Nat. Prod. Rep., 2009, 26, 1001–1043 Daniele Del Rio, Ana Rodriguez-Mateos, Jeremy P.E. Spencer, Massimiliano Tognolini, Gina Borges, and, Dietary (Poly)phenolics in Human Health: Structures, Bioavailability, and Evidence of Protective Effects Against Chronic Diseases, , ANTIOXIDANTS & REDOX SIGNALING Volume 18, Numb |
Complementària | |