Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACÈUTICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204234 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
Preparació del tema a debatre, participació activa en el debat, treball en equip. | 40% | ||||
Proves mixtes |
|
1 prova tipus mixta individual. | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
És requisit imprescindible per superar l'assignatura obtenir un mínim de 5 punts sobre 10 en l'examen tipus mixte. La segona convocatòria s'avaluarà igual que la primera. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |