Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214127 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Bravo, F. Y Bravo, J.M: Consumo moderado de bebidas alcohólicas: salud y civilización. Inesiba, Madrid, 1993. Bujan, J. La Guía de la nueva cultura del vino. Rubes editorial, Barcelona, 2004. Bujanda, L. Efectos del vino en la salud. Prous Science, Barcelona, 2001 Butlletí anual O.I.V. Chiras D. Environmental Science. A framework for Decision Making. The Benjamin/Cummings Publishing Company, Inc., CA, 1988. Ciurana, J. Els vins de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Generalitat de Catalunya, Barcelona. 1980 Empresa Nacional MERCASA: Alimentación en España 2003 (serie anyal). MERCASA, Madrid, 2003. Giralt, E. Vinyes i vins: Mil anys d’història. Universitat de Barcelona, 1993. Grande Covian, F., El vino en la nutrición humana. CRDO Campo de Borja, Zaragoza, 1995 Hubrecht Duijker. Atlas de los vinos de España. Ed. Plaja & Janés. Barcelona, 1992. Umwin, T. El viño y la viña. Geografía histórica de la viticultura y el comercio del vino. Tusquets editores. Barcelona, 2001 Vallee, B. L., El alcohol en el mundo occidental. Investigación y Ciencia, 263: 56-61, 1998. Revistes periòdiques: Revista de l'ACE, Enólogos, etc... |
|
Complementària | |