Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Els biaixos en l'anàlisi sensorial. | |
2. Anàlisis Cuantitatiu descriptiu (QDA), sistemes de notació | |
3. Disseny de sessions de degustació. Sessions pràctiques de preparació. | |
4. Anàlisi de dades d'un panell de degustació: utilització de programari de depuració de dades. Exemple del PanelCheck | |
5. Representació de resultats. Visió d'eines estadístiques: correlacions i anàlisi multivariable | |
6. Tipologies de vins per varietat i envelliment. Tast vertical |