Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | Codi | 19625203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Presentacions / exposicions | Desenvolupar els continguts i les conclusions d'un article científic sobre la temàtica. |
Treballs | Treball individual per escrit, per explicar els continguts d'un article científic, interpretant les conclusions i donant una visió crítica del mateix. |
Atenció personalitzada |