Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
14 | 0 | 14 | |||||
Seminaris |
|
5 | 30 | 35 | |||||
Treballs |
|
24 | 0 | 24 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |