Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 | |||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19214301 | |||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
6 | Treball fi de grau | Quart | AN |
|||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat montserrat.nadal@urv.cat mariaassumpta.mateos@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat enric.bartra@urv.cat |
|||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 50 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol. | |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |