Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A10 | Integrar els aspectes històrics, geogràfics, socials i sanitaris en l'àmbit de l'enologia i la viticultura | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |