Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
fòrums - 30% Fòrums sobre les pràctiques sobre vins i maridatge i visites tècniques. 20% treball anàlisis d'una carta de vins |
50 | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Prova escrita (30%) i prova oral (20%) | 50 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria sera una prova escrita de les parts no superades en primera convocatòria amb un 4,5. |