Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | Codi | 19625203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Aprofundir en els processos químics, bioquímics i tecnològics, així com en els últims avenços cientificotècnics, que intervenen en l'elaboració de begudes fermentades, des de la matèria primera al producte final | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT5 | Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |