Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Codi | 19625208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Explicació dels continguts teòrics. |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part del alumnes d'un tema concret o d'un treball (recensió d’articles científics), prèvia presentació escrita. |
Seminaris | Aprofundiment sobre un tema tractat monogràficament. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes, presencia o via mail |