Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20214112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
K. Waldron, Editor, Handbook of waste management and co-product recovery in food processing, CRC Press LLC, Boca Raton, Florida, 2007 V. Oreopoulou & W. Russ, editors, Utilization of by-products and treatment of waste in the food industry, Sringer, New York, USA, 2007 |
Complementària |
J.M. Dalzell, Food Industry and the environment, Blackie Academic & Professional, Suffolk, UK, 1994 L.k. Wang, Y-T. Hung, H. H. Lo, C. Yapijakis, editors, Tratamiento de los residuos de la industria del procesado de alimentos, Editorial Acribia, S.A. Zaragoza, España, 2006 , Manual de bones pràctiques ambientals per al sector alimentari, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2001 , Prevenció de la contaminació en la indústrial làctia, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2003 , Prevenció de la contaminació en la producció d'oli d'oliva, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2001 , Prevenció de la contaminació en la indústria càrnica, Generalitat de Catalunya, Departament de Medi Ambient, 2003 |