Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
QUÍMICA II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | QUÍMICA II | Codi | 19224009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
0.5 | 0 | 0.5 | |||||||
Sessió Magistral |
|
16 | 32 | 48 | |||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
30 | 40 | 70 | |||||||
Presentacions / exposicions |
|
3 | 3 | 6 | |||||||
Pràctiques a través de TIC |
|
1 | 10 | 11 | |||||||
Treballs |
|
0.2 | 3 | 3.2 | |||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
1 | 1 | 2 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
0.5 | 0 | 0.5 | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1.5 | 1.5 | 3 | |||||||
Proves pràctiques |
|
1 | 1 | 2 | |||||||
Proves orals |
|
2 | 2 | 4 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |