Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | fernando.zamora@urv.cat marta.conde@urv.cat josemaria.llaurado@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat jordi.gombau@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |