Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME | Codi | 19224220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Introducció a l'enoturisme | Vi o turisme Definicions Models territorials |
El disseny del producte |
El producte enoturístic La cadena de valor Els components de l'experiència |
Desenvolupament i planificació de l'enoturisme | La turistificació dels espais del vi: diferenciació i tematització Estratègies territorials: racionalització i singularitat La segmentació |
Gestió territorial de l'enoturisme | La posada en valor de les destinacions. Estratègies de comercialització Nous sistemes de comercialització |
Xarxes de col·laboració | Xarxes informals i formals Estratègies de les politiques públiqes Els clubs de producte |
Anàlisi de casos |