Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
BEGUDES ESPIRITUOSES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BEGUDES ESPIRITUOSES | Codi | 19224228 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | 2Q |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aquesta assignatura dona una visió global dels principals tipus d begudes espirituoses que s’elaboren actualment, tant des d’un punt de vista de la seva història, procés d’elaboració i caracterització, incidint en el tast sensorial de les mateixes, essent una part important del curs. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |