Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Codi | 19625201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l’assignatura. |
Esdeveniments científics i/o divulgatius | Explicació dels continguts teòrics. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Exercicis de platejament: Aplicació dels coneixements adquirits. |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Treballar diferents aspectes de les presentacions: posters i presentacions orals. |
Presentacions / exposicions | Presentacions de treballs propis i adequació al fòrum. |
Atenció personalitzada |