Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
DENOMINACIONS D'ORIGEN DEL VI, MARIDATGE I SERVEI, DEGUSTACIÓ |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | DENOMINACIONS D'ORIGEN DEL VI, MARIDATGE I SERVEI, DEGUSTACIÓ | Codi | 19635105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
• Llistat de vins | |
• Maridatge: contrast i afinitat | |
• Afinitats, constrast i textures | |
• Servei del vi i decantació | |
• Ampolles, copes i altres instruments | |
• Productes gourmet: formatge, cervesa, oli d’oliva, xocolata, fruits del bosc... |