Grado en Ingeniería Agroalimentaria (2010) |
Asignaturas |
ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2018_19 |
Asignatura | ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL | Código | 20214010 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Formación básica | Segundo | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació de l'assignatura: contingut, desenvolupament de les sessions, pla de treball i sistema d'avaluació |
Sesión magistral | Presentació dels continguts teòrics de l'assignatura |
Trabajos | Realització d'activitats en modalitat blended-learning que requereixen l'accés a coneixement d'última generació (xarxa, bases de dades), el desenvolupament de competències digitals (recerca i avaluació fons informació en línia) i competències comunicació escrita. |
Resolución de problemas/ejercicios | Realització d'activitats que l'alumne realitza de manera autònoma i tutoritzada. |
Atención personalizada | Tutorització individualitzada de l'alumne. |