Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Biotecnologia clàssica i biotecnologia molecular. |
|
2. Bases de genètica molecular. | |
3. Tecnologia del DNA recombinant. | |
4. Aplicacions biotecnològiques en les industries agroalimentàries. | |
5. Obtenció d'aliments fermentats. | |
6. Obtenció de plantes transgèniques i les seves aplicacions. | |
7. Obtenció d'animals transgènics i les seves aplicacions. |